Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Ως πότε παλικάρια;

Σε άλλη μια ήττα υποχρεώθηκε η Λάρισα. Ένα πανέμορφο γκολ του Ντιέ έδωσε μια πέρα ως πέρα δίκαιη νίκη στην Καβάλα, κόντρα σε μια Λάρισα που δυστυχώς ήταν για... κλάματα, και είναι όλο και πιο κοντά στον υποβιβασμό. Η μέτρια εμφάνιση της ομάδας ήταν γεγονός. Μηδέν ψυχή και η ήττα ήταν προδιαγεγραμμένη. Το σκηνικό ήρθε να συμπληρώσει το καταπληκτικό γκολ του Ντιεπ και το σκορ 1-0, Ο μόνος που διασώθηκε από την Αελ ήταν ο τερματοφύλακας που με κάποιες καταπληκτικές επεμβάσεις εσωσε την ομάδα πολλάκις. Διαμαρτυρήθηκαν βέβαια στην αρχή και σωστά για τραγικά λάθη του Καλόπουλου, όμως έτσι όπως έπαιζαν έχασαν κι αυτή την δικαιολογία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Γήπεδο: "Ανθή Καραγιάννη"
Διαιτητής: Δ. Καλόπουλος
Βοηθοί: Χ. Μπαλτάς, Α. Καρατζίκας
Κίτρινες κάρτες: 23' Ντουγκλάο, 39' Ντιέ, 58' Χργκόβιτς, 60' Καρντόσο, 81' Αμπντούν / 13' Βελάσκο, 20' Κουζέν, 23' Ιγκλέσιας,
Γκολ: 47' Ντιέ
Οι συνθέσεις των ομάδων
Kαβάλα(Χένρικ Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Χργκόβιτς, Καρντόσο, Ντιε, Αμπντούν, Βουτσίσεβιτς, Ονουάτσι, Ογκμπέτσε.
ΑΕΛ (Γιορν Άρνεσεν): Τσοντοφάλσκι, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Ταλ, Κουζέν, Μετίν, Βελάσκο, Ιγκλέσιας, Κατσιαρός, Μπλάζεκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θελω τις αποψεις σας