Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Βαθμολογική ανάσα

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η αελ που επικράτησε με 2-1 του πανσεραικού σε ένα γεματο αελ fc arena. Αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο ύστερα από πολύ καιρό και με την κατοχή της μπάλας υπερ της άνοιξε το σκορ με τον πομέου στο 44'. Στην πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι η ΑΕΛ κατάφερε να κάνει δυο τα τέρματα της, ο Κουζέν με ατομική ενέργεια ανέβηκε από τα αριστερά και έβγαλε μία καταπληκτική μπαλιά στον Μετίν μέσα στην μεγάλη περιοχή. Ο Τούρκος με ωραίο πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι στο 53ο λεπτό. Το μόνο που κατάφερε να πετύχει η ομάδα των σερρρών ήταν να μειωσει σε 2-1. Οι καλύτεροι παίκτες της Λάρισας ήταν μακράν οι Τουμέρ Μετίν, Ρομέου και Κουζέν.
Στοιχεία αγώνα


Γήπεδο: AEL FC ARENA

Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (Αθηνών)

Βοηθοί: Φ. Ελευθερίου (Αθηνών), Ν. Δημόπουλος (Μακεδονίας)

4ος: Μ. Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Παρατηρητής: Μ. Παπατριανταφύλλου (Κιλκίς)



ΑΕΛ (Κωστένογλου): Τσοντοφάλσκι, Κατσιαρός, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Ταλ (Ρέντζας 46'), Ρομέου, Αμπουμπακάρι (Ιγκλέσιας 46'), Σίμιτς, Τουμέρ, Μπλάζεκ, Κουζέν (Τσιμπάμπα 76').



Πανσερραικός (Δημητρίου - Αναστασιάδης): Ράντμαν, Παπάζογλου, Άμο, Μαβενέ, Κάστρο (Κις 57'), Παντελιάδης (Άλβαρες 46'), Σίντζιτς (Λεοζίνιο 69'), Γεωργιάδης, Μπέλιτς, Πάρκερ, Νταλέ.



Σκορερ: Τουμέρ Μετίν (44', 53' πλασέ) - Λεοζίνιο (σουτ 77')



Καρτες: Μπέλιτς (κίτρινη 11'), Νταμπίζας (κίτρινη 54'), Σίντζιτς (κίτρινη 61'), Κις (κίτρινη 62'), Πάρκερ (κίτρινη 79'), Μπλάζεκ (κίτρινη 88', 88') - κόκκινη (88').

Δηλώσεις Κωστένογλου.

"Πετύχαμε μία πολύ μεγάλη νίκη. Θα μπορούσε το σκορ να ήταν μεγαλύτερο, παρότι υπήρχαν πολλές αντιξοότητες και δύο αναγκαστικές αλλαγές. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες που ανταποκρίθηκαν πολύ καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την αμυντική μας αλλά και την επιθετική μας λειτουργία.

Ίσως θα έπρεπε να είμαστε πιο σοβαροί σε ορισμένες φάσεις, και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλό μας να μπει και πάλι στο παιχνίδι. Συνεχίζουμε με σκυμμένο το κεφάλι.

Αντλούμε δύναμη από αυτό το ματς αλλά ξέρουμε σίγουρα ότι κόντρα στον Αστέρα θα είναι ένα άλλο παιχνίδι στο οποίο δεν θα μπορούμε να δημιουργήσουμε τις ίδιες ευκαιρίες. Συνεχίζουμε με ταπεινότητα και πιστεύω ότι θα μπορούσε να έρθει περισσότερος κόσμος σήμερα στο γήπεδο, γιατί τους χρειαζόμαστε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θελω τις αποψεις σας