Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Oλα δειχνουν Καβακα...

Μετα και την σημερινη τελικη συναντηση μεταξυ των εκπροσωπων των 2 πλευρων μαλλον θα πρεπει να θεωρηται δεδομενη η επιστροφη του Τιμοθεου Καβακα στην ομαδα της ΑΕΛ.
Αν και τις τελευταιες μερες ο Μιχαλης Ζιωγας δρουσε σαν να θεωρουσε σιγουρη την παραμονη του στο τιμονι της ομαδας(εκλεισε προπονητικο κεντρο,προτεινε παικτες στη διοικηση) φαινεται πως ο προεδρος Κωστης Πηλαδακης ειχε διαφορετικη αποψη.Αν και στη μακρινη Ζαμπια ο μεγαλομετοχος της ομαδας διατηρουσε επαφες με τον Ελληνα τεχνικο κατι το οποιο δειχνει την θεληση του Πηλαδακη να φερει στην ομαδα τον Καβακα.
Βεβαια δν πρεπει να ξεχναμε πως ΑΕΛ και Καβακας γνωριζονται πολυ καλα καθως περυσι μαζι με την ελευση του Κρις Κοουλμαν ηρθε και ο Τ.Κ ως βοηθος προπονητη με την προοπτικη να παρει εμπειριες και γιατι οχι την επομενη σεζον να αναλαμβανε αυτος την ομαδα.Εν μια νυκτι ομως ολα αλλαξαν.Μια πιθανη διαφωνια με τον Βρετανο τεχνικο και η εμφανη διαφορα φιλοσοφιας οδηγησαν τον Καβακα σε παραιτηση πριν ακομα αρχισουν οι αγωνιστικες υποχρεωσεις της ομαδας.Ετσι η συνεργασια των 2 πλευρων ελειξε αδοξα.
Στο παιχνιδι του πρωτου γυρου ΑΕΛ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ο Καβακας επεστρεψε στην Λαρισα αυτην την φορα ομως ως αντιπαλος, και μαλιστα στην συνεντευξη τυπου ειχε εξαπολυσει δριμυτατη επιθεση στον Κωστη Πηλαδακη.
Να ομως πως τα φερνει η ζωη και οι 2 τους θα ξανασυνεργαστουν για το καλο της ομαδας και θελουμε ολοι να πιστευουμε πως με την ελευση ενος αδιαμφισβητητα ταλαντουχου τεχνικου η ομαδα να παρει τα πανω της και του χρονου τετοια περιοδο να πανυγιριζει την ανοδο της στα μεγαλα σαλονια του ελληνικου ποδοσφαιρου...
Ειδομεν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θελω τις αποψεις σας